Afhaalmenu

 

Onderstaande gerechten kunt u van dinsdag tot en met zondag bij ons bestellen via info@heerlijckheyt.nl. In uw mail kunt de gewenste gerechten - en het tijdstip dat u uw bestelling op wilt komen halen - aangeven. Bestellen voor dezelfde dag kan tot uiterlijk 18:00 uur, ophalen kan tot uiterlijk 19:00 uur.  

Bedankt alvast voor uw bestelling en eet smakelijk!

   

VOORGERECHTEN

 
Terrine van gerookte heilbot en gerookte forel met geroosterde paprika en saffraan mayonaise € 10,-
   
Dungesneden en gerookte eendenborst met salade van rode biet en frambozen vinaigrette € 10,-
   
Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Rypenear kaas € 10,-
   
Tabouleh salade van bulgur met zachte geitenkaas en zoet zure gele wortel € 10,-
   
Met ingang van dinsdag 13 april 2021:
  • Rilette van gerookte kabeljauw met Japanse radijs, wakame salade en dragon mayonaise 
  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Rypenear kaas
  • Dun gesneden lamspastrami met kwartelei en salade van asperge
  • Salade van rode quinoa met buffelmozzarella en zwarte knoflook mayonaise
 
   

SOEP

 
Bisque van Hollandse garnalen
(met ingang van dinsdag 13 april 2021: Franse uiensoep met kaasstengel € 3,50)
€ 5,00
   

EXTRA

 
* Eendenlever krullen € 5,50
* Brood, boter, tapenade € 3,50
   

HOOFDGERECHTEN

 
Zacht gegaarde procureur van het duroc varken met stamppot van prei en chorizo € 17,50
   
Zacht gegaarde kalfsstaartstuk met paddenstoelen risotto en spitskool € 17,50
   
Pittige lamscurry met geroosterde pompoen en notenrijst € 17,50
   
Op de huid gebakken skrei filet met gratin van aardappel en knolselderij en saus van zongedroogde tomaat € 17,50
   
Paddenstoelen risotto met truffel en geroosterde groenten € 17,50
   

Met ingang van dinsdag 13 april 2021:

  • Hollandse asperges geserveerd met gebakken krieltjes, ei en boterjus (te bestellen met beenham, zalm of vegetarisch)
  • Zacht gegaarde kalfsstaartstuk met vadouvan jus en quiche van spinazie en blauwe kaas
  • Op de huid gebakken zalmfilet met romige parelgort, gepofte cherry tomaatjes en saus van rode pesto
  • Romige parelgort met gepofte cherry tomaatjes en gegrilde courgette
 
   

SUPPLEMENT

 
Aardappel- en knolselderij gratin, friet, stamppot prei en chorizo, salade, geroosterde groenten, paddenstoelen risotto € 3,- per supplement
   

DESSERTS

 
Mousse van amarena kersen en pure chocolade met chocolade cake € 5,-
   
Taartje van bloedsinaasappel met gemarineerde sinaasappel en crème van steranijs € 5,-
   
Kaasplankjes: 4 stukjes Europese kazen en garnituur € 7,-
   

Met ingang van dinsdag 13 april 2021:

  • Mousse van witte chocolade en frambozen met kruim van pistache (€ 5,-)
  • Bavaroise van peer en karamel met compote van peer (€ 5,-)
  • Kaasplankjes: 4 stukjes Europese kazen en garnituur (€ 7,-)
 
   

Bestelt u 3 gangen, dan is de prijs € 29,50 inclusief brood, boter en tapenade (+ € 2,- voor het kaasplankje als dessert).

 
   

WIJNEN

 
Canalet, wit, 0,75l € 12,-
Pinot grigio, 0,75l € 15,-
Canalet Rose, 0,75l € 12,-
Cava, 0,75l € 15,-
Canalet, rood, 0,75l € 12,-
Merlot, rood, 0,75l € 15,-
Tempranillo, rood, 0,75l € 15,-
Restaurant de Heerlijckheyt Het Loo
Overzicht sfeerimpressieOverzicht sfeerimpressie
volgende
terug