diner

 
   

Verrassingsmenu van de chef

Iedere dag ligt er voor de keukenbrigade de uitdaging om een heerlijk verrassingsmenu te bedenken. U kunt van te voren aan ons doorgeven of er specifieke wensen of diëten m.b.t. dit menu zijn. Vanaf 6 personen is een verrassingsmenu alleen per tafel te bestellen. 
   
3 gangen verrassingsmenu van de chef € 39,00
4 gangen verrassingsmenu van de chef € 49,00
5 gangen verrassingsmenu van de chef € 59,00
   

Maandmenu

Naast onze uitgebreide menukaart hebben wij ook een 3 gangen maandmenu. De gerechten op ons maandmenu zijn aan het seizoen aangepast. Het maandmenu voor juli 2022:

€ 36,00
In sesam geroosterde Albacore tonijn met krokante sushirijst, gel van soja en sesam en kroepoek van wasabi
of
Steak tartaar met schuim van Amsterdamse ui, ingelegde eidooier en barbecue mayonaise
 
   
Gebakken roodbaarsfilet met zeekraalrisotto, gegrilde groene asperges en antiboise van tomaat
of
Diamanthaas met rösti van aardappel en spitskool, crème van rode biet en oosterse jus
 
   
Cheesecake van passievrucht met espuma van prosecco, sorbetijs van prosecco en witte perzik
of
Selectie van Europese kazen met garnituur 
 
   

Koude voorgerechten

 
Carpaccio
Rundercarpaccio met Reypenaer kaas, pestodressing en pijnboompitten
Supplement eendenlever krullen: € 7,00
€ 14,00
   
Tapas de Heerlijckheyt
Acht amuses van de chef, koud en warm, vlees en vis
€ 16,50
   
Albacore tonijn 
Van het maandmenu: in sesam geroosterde Albacore tonijn met krokante sushirijst, gel van soja en sesam en kroepoek van wasabi
€ 11,50
   
Steak tartaar 
Van het maandmenu: steak tartaar met schuim van Amsterdamse ui, ingelegde eidooier en barbecue mayonaise
€ 11,50
   

Warme voorgerechten

 
Rode curry soep
Licht pittige rode curry soep met gerookte kipfilet en bosui
€ 8,50
   
Champignons de Heerlijckheyt
In bierbeslag gebakken champignons met drie verschillende sausjes
€ 10,00
   
Ossenstaartbouillon
Ossenstaartbouillon met draadjesvlees en schuim van lavas
€ 7,75
   

Hoofdgerechten

 
Bavette
Gebakken bavette met gevulde rode puntpaprika, roseval aardappels en rode wijn jus
€ 27,50
   
Kalfsribeye
Gegrilde kalfsribeye met gratin van aardappel en pastinaak, krokante uienringen en gerookte knoflook boter
€ 27,50
   
Diamanthaas
Van het maandmenu: Diamanthaas met rösti van aardappel en spitskool, crème van rode biet en oosterse jus
€ 22,00
   
Gebakken roodbaarsfilet  
Van het maandmenu: gebakken roodbaarsfilet met zeekraalrisotto, gegrilde groene asperges en antiboise van tomaat
€ 22,00
   
Zeebaars
Zeebaarsfilet met zongedroogde tomaat, saffraan risotto, zeekraal en saus van citroengras
€ 24,50
   
Salade poisson
Luxe vissalade met diverse koude en warme vissoorten van de kaart met rode ui, kappertjes en een gepocheerd scharrelei
€ 18,75
   

Supplement eendenlever of kalfszwezerik: € 7,00
Supplement friet of salade: € 4,00

 
   

Desserts

 
Hazelnoot
Crème van hazelnoot en baileys met eiwit merengue en hazelnoot roomijs
€ 11,00
   
Parade de Heerlijckheyt
Parade van Heerlijckheyt desserts
€ 13,00
   
Kaasplankje
Vijf kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast
€ 15,00
   
Dessert maandmenu:
Cheesecake van passievrucht met espuma van prosecco, sorbetijs van prosecco en witte perzik
€ 11,00
   
Dessert maandmenu:
Kaasplankje, drie kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast
€ 11,00
   
Heeft u een allergie of dieetwensen horen wij dat graag!
Onze kazen worden met zorg geselecteerd door Marcel’s Kaas (Koninginnelaan).
 
Restaurant de Heerlijckheyt Het Loo
Overzicht sfeerimpressieOverzicht sfeerimpressie
volgende
terug