diner |
|
Let op: op dit moment is ons restaurant i.v.m. Covid-19 gesloten en kunt u alleen bij ons gerechten afhalen via deze pagina. | |
Verrassingsmenu van de chefIedere dag ligt er voor de keukenbrigade de uitdaging om een heerlijk verrassingsmenu te bedenken. U kunt van te voren aan ons doorgeven of er specifieke wensen of diëten m.b.t. dit menu zijn. Vanaf 6 personen is een verrassingsmenu alleen per tafel te bestellen. |
|
3 gangen verrassingsmenu van de chef | € 39,75 |
4 gangen verrassingsmenu van de chef | € 47,50 |
5 gangen verrassingsmenu van de chef | € 54,75 |
MaandmenuNaast onze uitgebreide menukaart hebben wij ook een 3 gangen maandmenu. De gerechten op ons maandmenu zijn aan het seizoen aangepast. Het maandmenu voor oktober 2020: |
€ 34,85 |
“Tompouce” van makreelmousse en krokant bladerdeeg, zalmeitjes en kruidensla of Wildzwijnsham met crème van truffel en Parmezaanse kaas en een bitterbal van wild |
|
Gebakken Victoriabaarsfilet met bulgur, geroosterde groenten en saus van spinazie en knoflook of Zacht gegaarde kalfssukade met spruitjes stampot, krokante oesterzwam en stroganoffsaus |
|
Gepocheerde conference peer met prosecco sabayon en roomijs van amandelmelk of Kleine selectie van Europese kazen met garnituur |
|
Koude voorgerechten |
|
Voorgerecht Maandmenu: “Tompouce” van makreelmousse en krokant bladerdeeg, zalmeitjes en kruidensla of Wildzwijnsham met crème van truffel en Parmezaanse kaas en een bitterbal van wild |
€ 10,25 |
Carpaccio Rundercarpaccio met Reypenaer kaas, pestodressing en pijnboompitten Supplement eendenlever krullen: € 5,50 |
€ 14,00 |
Tapas de Heerlijckheyt Acht amuses van de chef koud en warm, vlees en vis |
€ 16,25 |
Parelhoen Terrine van parelhoen en eendenlever met chutney van nectarine geroosterde pistache nootjes en coulis van rode paprika |
€ 14,00 |
Zeebaars / tonijn Ceviche van zeebaars met geroostede albacore tonijn, pernod mayonaise en espuma van zoetzure komkommer |
€ 13,50 |
Oesters Rauw per stuk |
€ 3,50 |
Soepen |
|
Garnalen bisque Bisque van Hollandse garnalen met rouille en focaccia toast |
€ 8,75 |
Courgette soep Romige courgette soep met uitgebakken chorizo |
€ 6,95 |
Warme voorgerechten |
|
Coquille / gamba Gebakken coquilles met schuimige saus van kerrie en saffraan, krokante gamba en crème van zoete aardappel |
€ 14,50 |
Champignons de Heerlijckheyt In bierbeslag gebakken champignons met drie verschillende sausjes |
€ 10,00 |
Pulled pork Loempia van poulled pork met gebakken spitskool met hoi sin en gegrilde paksoi |
€ 12,25 |
Hoofdgerechten vlees |
|
Tournedos Met gekonfijte aardappel, ratatouille en bearnaisesaus |
€ 29,85 |
Kalfs ribeye Gegrilde kalfs ribeye met haricot verts, pikante kruidenboter en kalfsjus |
€ 25,00 |
Eend Gebraden eendenborst met oude kaas polenta, snijboonlinten met grove mosterd en vadouvan jus |
€ 23,00 |
Vlees maandmenu: Zacht gegaarde kalfssukade met spruitjes stampot, krokante oesterzwam en stroganoffsaus |
€ 21,95 |
Supplement eendenlever of kalfszwezerik: € 7,25 |
|
Hoofdgerechten vis |
|
Zeetong In roomboter gebakken zeetong met beurre noisette (geserveerd met friet en salade) |
dagprijs |
Kabeljauw Gebakken kabeljauw filet met korst van parmezaanse kaas, linquine pasta en antiboise |
€ 23,00 |
Salade poisson Luxe vissalade met diverse koude en warme vissoorten van de kaart met rode ui, kappertjes en een gepocheerd scharrelei |
€ 18,75 |
Vis maandmenu: Gebakken Victoriabaarsfilet met bulgur, geroosterde groenten en saus van spinazie en knoflook |
€ 21,95 |
Desserts |
|
Pompoen Taartje van pompoen met crème fraîche, gel van pompoen en ijs van volle yoghurt |
€ 10,50 |
Amarena kersen Mousse van amarena kersen met kaneelhangop en sorbetijs van kriekbier |
€ 10,50 |
Parade de Heerlijckheyt Parade van Heerlijckheyt desserts |
€ 12,75 |
Chocolade Chocolade brownie met espuma van witte chocolade en roomijs van coockie dough |
€ 10,50 |
Kaasplankje Selectie van diverse kaassoorten met appelstroop en noten-vijgenbrood |
€ 13,75 |
Dessert maandmenu: Gepocheerde conference peer met prosecco sabayon en roomijs van amandelmelk |
€ 9,25 |
Heeft u een allergie of dieetwensen horen wij dat graag! Onze kazen worden met zorg geselecteerd door Marcel’s Kaas (Koninginnelaan). |