Beste gasten,

Wij willen u graag verwelkomen in ons restaurant de Heerlijckheyt Het Loo, direct gelegen naast Nationaal Museum Paleis Het Loo en de paleistuinen. Een plek waar u zich weer even terug in de tijd waant en waar wij u willen laten genieten van onze gerechten en gastvrijheid op deze prachtige locatie.

Dinsdag tot en met vrijdag bieden onze diner- en lunchkaart een gevarieerd aanbod aan gerechten uit de Franse keuken; op zaterdag kunt u bij ons uitgebreid dineren. Ook zijn wij de perfecte locatie voor uw zakelijke lunch!

Of kies voor ons seizoensgebonden maandmenu waarbij u al voor € 42,00 per persoon kunt genieten van een 3-gangen diner of lunch. Op ons ruime en gezellige terras - met uitzicht op Paleis Het Loo - kunt u bij mooi weer genieten van een hapje, drankje, lunch of diner.
Kerst 2023: kerstavond (zondag 24 december 2023) zijn wij gesloten. Maandag 25 december (1e kerstdag) en dinsdag 26 december (2e kerstdag) zijn wij vol gereserveerd.

Voor vragen of reserveringen kunt u ons bereiken via ons mailadres info@heerlijckheyt.nl of telefonisch via (055) 521 39 97. Onze actuele openingstijden staan op de contactpagina.

Alvast een warm welkom, wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant!
Team Restaurant De Heerlijckheyt Het Loo

Restaurant de Heerlijckheyt Het Loo
Overzicht sfeerimpressieOverzicht sfeerimpressie
volgende
terug