lunch

 
   

Verrassingsmenu van de chef

Alle dagen van de week kunt u bij ons lunchen. Iedere dag ligt er voor de keukenbrigade de uitdaging om een heerlijk verrassingsmenu te bedenken. U kunt van te voren aan ons doorgeven of er specifieke wensen of diëten m.b.t. dit menu zijn. Vanaf 6 personen is een verrassingsmenu alleen per tafel te bestellen.
   
3 gangen verrassingsmenu van de chef € 39,00
4 gangen verrassingsmenu van de chef € 49,00
5 gangen verrassingsmenu van de chef € 59,00
   

Maandmenu

Naast onze uitgebreide menukaart hebben wij ook een 3 gangen maandmenu. De gerechten op ons maandmenu zijn aan het seizoen aangepast. Het maandmenu voor december 2021:

€ 36,00
Met piri piri geroosterde albacore tonijn met venkel salade en wasabi mayonaise
of
Proeverij wild: dungesneden hertenham, wildbouillon en gerookte ganzenborst
 
   
Op de huid gebakken zalm filet met saffraan risotto, crème van bospeen en saus van citroengras
of
Wildstoof met bladerdeeg, rode kool, aardappel mousseline en chips van schorseneren
 
   
Wentelteefje van suikerbrood met mousse van stoofpeer en sorbet van stoofpeer
of
Selectie van Europese kazen met garnituur
 
   

Koude voorgerechten

 
Carpaccio
Rundercarpaccio met Reypenaer kaas, pestodressing en pijnboompitten
Supplement eendenlever krullen: € 7,00
€ 14,00
   
Tapas de Heerlijckheyt
Acht amuses van de chef koud en warm, vlees en vis
€ 16,50
   
Albacore tonijn 
Van het maandmenu: Met piri piri geroosterde albacore tonijn met venkel salade en wasabi mayonaise
€ 11,50
   
Proeverij wild
Van het maandmenu: Proeverij wild: dungesneden hertenham, wildbouillon en gerookte ganzenborst
€ 11,50
   
Wildpaté
Huisgemaakte wildpaté met coppa van wildzwijn, vijgencompote, aceto uitjes en stroop van rode biet
€ 12,75
   

Warme voorgerechten

 
Wildbouillon
Krachtige wildbouillon met groene kruiden en enoki paddenstoelen
€ 7,00
   
Champignons de Heerlijckheyt
In bierbeslag gebakken champignons met drie verschillende sausjes
€ 10,00
   
Duif
Gebakken Anjou duif filet met paté brûlée van een eendenlever en truffel vinaigrette 
€ 16,50
   

Hoofdgerechten

 
Tournedos 
Gebakken tournedos met taartje van aardappel en pompoen, gebakken paddenstoelen en jus van rozemarijn en knoflook
€ 29,85
   
Hert
Gebakken herten biefstuk met bitterbal van wildstoof, rode kool, stoofpeer en rode wijn jus
€ 25,00
   
Zalm filet 
Van het maandmenu: Op de huid gebakken zalm filet met saffraan risotto, crème van bospeen en saus van citroengras
€ 22,00
   
Wildstoof  
Van het maandmenu: Wildstoof met bladerdeeg, rode kool, aardappel mousseline en chips van schorseneren
€ 24,50
   
Salade poisson
Luxe vissalade met diverse koude en warme vissoorten van de kaart met rode ui, kappertjes en een gepocheerd scharrelei
€ 18,75
   
Salade geitenkaas
Salade met geitenkaas, spek, rode biet, walnoten en honing
€ 16,50
   
Salade Wild
Salade met diverse wildsoorten
€ 18,75
   
Salade met diverse wildsoorten
Tien tapas, koud en warm vlees, vis en vegetarisch
€ 18,75
   

Supplement eendenlever of kalfszwezerik: € 7,00
Supplement friet of salade: € 4,00

 
   

Desserts

 
Fragipane
Fragipane met mousse van chocolade en ijs van kaneel
€ 11,00
   
Kaasplankje
Selectie van diverse kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast
€ 14,00
   
Dessert maandmenu:
Wentelteefje van suikerbrood met mousse van stoofpeer en sorbet van stoofpeer
€ 11,00
   
Heeft u een allergie of dieetwensen horen wij dat graag!
Onze kazen worden met zorg geselecteerd door Marcel’s Kaas (Koninginnelaan).
 
Restaurant de Heerlijckheyt Het Loo
Overzicht sfeerimpressieOverzicht sfeerimpressie
volgende
terug