lunch |
|
Verrassingsmenu van de chefDinsdag tot en met vrijdag kunt u bij ons lunchen. Die dagen ligt er voor de keukenbrigade de uitdaging om een heerlijk verrassingsmenu te bedenken. U kunt van te voren aan ons doorgeven of er specifieke wensen of diëten m.b.t. dit menu zijn. Vanaf 6 personen is een verrassingsmenu alleen per tafel te bestellen. |
|
3 gangen verrassingsmenu van de chef | € 39,00 |
4 gangen verrassingsmenu van de chef | € 49,00 |
5 gangen verrassingsmenu van de chef | € 59,00 |
MaandmenuNaast onze uitgebreide menukaart hebben wij ook een 3 gangen maandmenu. De gerechten op ons maandmenu zijn aan het seizoen aangepast. Het maandmenu voor februari 2023: |
€ 42,00 |
Carpaccio van Zalm met yoghurt-limoendressing, zoetzure groentes en kerriecroutons of Pastrami van rund met tomatensalsa, crème van gerookte knoflook en foccacia toast |
|
Gebakken zeewolffilet met kruidenkorst, aardappelmousseline, spitskool en saus van lavas of Zacht gegaarde kalfswang met hutspot, krokante uienringen en saus van bospaddenstoelen |
|
Cake van pompoen en specerijen met crème van sinaasappel en roomijs van Zeeuwse babbelaars of Selectie van Europese kazen met garnituur |
|
Koude voorgerechten |
|
Carpaccio Rundercarpaccio met Reypenaer kaas, pestodressing en pijnboompitten Supplement eendenlever krullen: € 7,00 |
€ 14,50 |
Wildpaté Wildpaté met chutney van peer en hazelnoten, crostini van boerenbrood |
€ 13,75 |
Tapas de Heerlijckheyt Acht amuses van de chef koud en warm, vlees en vis |
€ 16,75 |
Carpaccio van Zalm Van het maandmenu: Carpaccio van Zalm met yoghurt-limoendressing, zoetzure groentes en kerriecroutons |
€ 12,75 |
Pastrami van rund Van het maandmenu: Pastrami van rund met tomatensalsa, crème van gerookte knoflook en foccacia toast |
€ 12,75 |
Oesters Rauw, per stuk |
€ 3,75 |
Warme voorgerechten |
|
Bouillabaisse Rijk gevulde romige vissoep |
€ 10,00 |
Champignons de Heerlijckheyt In bierbeslag gebakken champignons met warme knoflook-bieslooksaus |
€ 11,00 |
Courgettesoep Courgettesoep met gedroogde Parmaham |
€ 7,75 |
Eend Ravioli van geplukte eendenbout met espuma van eekhoorntjesbrood, paksoi en aardappelkaantjes |
€ 15,50 |
Hoofdgerechten |
|
Bavette Gebakken runderbavette met gepofte aardappel, gegrilde groenten en saus van grove mosterd |
€ 30,00 |
Hert Gebakken hertenbiefstuk, puree van pastinaak, stoofpeer, spruitjes en rozijnenjus |
€ 28,75 |
Kalfswang Van het maandmenu: Zacht gegaarde kalfswang met hutspot, krokante uienringen en saus van bospaddenstoelen |
€ 24,00 |
Zeewolffilet Van het maandmenu: Gebakken zeewolffilet met kruidenkorst, aardappelmousseline, spitskool en saus van lavas |
€ 24,00 |
Heilbot Heilbotfilet met orzo, geroosterde bloemkool en pestosaus met pistache |
€ 27,50 |
Salade poisson Salade met diverse koude en warme vissoorten, rode ui, kappertjes en een gepocheerd scharrelei |
€ 18,75 |
Salade geitenkaas (ook met spek te bestellen) Salade met gegratineerde geitenkaas, avocado, Granny smith en gember dressing |
€ 16,50 |
Salade Carpaccio Salade met carpaccio, pesto, Reypenaer kaas, knoflook croutons en gebakken paddenstoelen |
€ 18,75 |
Tapas de Heerlijckheyt (ook vegetarisch te bestellen) Tien tapas, koude en warme, vlees, vis en vegetarisch |
€ 18,75 |
Supplement eendenlever of kalfszwezerik: € 7,00 |
|
Desserts |
|
Trifle Trifle van stroopwafel met tonkabonen mascarpone en stroopwafelijs |
€ 12,50 |
Parade de Heerlijckheyt Parade van Heerlijckheyt desserts |
€ 14,00 |
Kaasplankje Vijf kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast |
€ 15,00 |
Dessert maandmenu: Cake van pompoen en specerijen met crème van sinaasappel en roomijs van Zeeuwse babbelaars |
€ 12,50 |
Dessert maandmenu: Kaasplankje, drie kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast |
€ 12,00 |
Heeft u een allergie of dieetwensen horen wij dat graag! Onze kazen worden met zorg geselecteerd door Marcel’s Kaas (Koninginnelaan). |