Lunch

 
   

Koude voorgerechten

 
Carpaccio
Rundercarpaccio met oude Reypenaer, pestodressing en pijnboompitten
Supplement eendenlever krullen: € 5,50
€ 12,85
   
Tapas de Heerlijckheyt
Tapas de Heerlijckheyt, acht warme en koude hapjes van de Chef
€ 15,50
   
Botervis 
Gerookte botervis met crème van avocado, salade van paprika en mousse van mierikswortel
€ 12,50
   
IJssel vallei rund
Dungesneden gepekeld IJssel vallei rund met aardappel remoulade en krokant filodeeg
€ 13,75
   
Tonijn 
In sesam geroosterde tonijn met Llittle Gem, kwarteleitjes en vinaigrette van soya
€ 13,50
   

Soepen

 
Courgettesoep  
Romige courgettesoep met Hollandse garnalen
€ 7,50
   
Bouillon 
Dubbel getrokken runderbouillon met draadjesvlees en groene kruiden
€ 6,75
   

Warme voorgerechten

 
Oesters  
3 gegratineerde oesters met spinazie en Hollandse V.S.O.C kaas
€ 10,75
   
Champignons de Heerlijckheyt
In bierbeslag gebakken champignons met drie verschillende sausjes
€ 9,75
   
Buikspek 
Oosters gelakte buikspek met crème van zoete aardappel en julliene van peultjes
€ 12,50
   

Hoofdgerechten vlees

 
Tournedos
Gebakken ossenhaas met ratatouille, aardappel brioche en rode wijn jus
€ 29,75
   
Drie bereidingen van kalf
Zacht gegaard staartstuk, krokante zwezerik, gestoofde wang met eigen jus en een stamppot van raapstelen
€ 26,75
   
Lam
Lamsfilet met puree van doperwt, groene asperges en jus van bonenkruid
€ 29,75
   
Bavette
Gegrilde bavette van het black Angus rund met gebakken paddenstoelen en chorizoboter
€ 23,75
   
Supplement eendenlever: € 6,00
Supplement friet of salade: € 3,00
 

Hoofdgerechten vis

 
Zeetong
In roomboter gebakken zeetong met remoulade saus en huisgemaakte friet
dagprijs
   
Salade Poisson
Luxe vissalade met diverse koude en warme vissoorten van de kaart met rode ui, kappertjes en een gepocheerd scharrelei
€ 18,75
Twee gangen lunchmenu: 27,95  
   

Lunchsalades

 
Tapas de Heerlijckheyt 
Tapas de Heerlijckheyt, tien warme en koude hapjes van de Chef
€ 17,50
   
Salade geitenkaas 
Salade met pakketjes van geitenkaas en spek, diverse slasoorten, noten, appel en honing (ook vegetarisch te bestellen)
€ 15,25
   
Salade de Heerlijckheyt
Salade met een combinatie van koude en warme vis- en vleessoorten
€ 18,75
   
Salade Poisson
Luxe vissalade met diverse koude en warme vissoorten van de kaart met rode ui, kappertjes en een gepocheerd scharrelei
€ 18,75
   
Salade Viande
Salade met diverse soorten vlees, gebakken paddenstoelen, knoflookcroutons en pijnboompitten
€ 18,75
   

Desserts

 
After eight 
Chocoladebrownie met chocoladeijs en huisgemaakte pepermunt
€ 10,00
   
Parade de Heerlijckheyt
Parade van Heerlijckheyt desserts
€ 12,75
   
Proeverij van noten
Kleine crème brûlée van Frangelico, mousse van amandel met pistache ijs en een crumble van pecannoten
€ 10,00
   
Kaasplankje
Selectie van 5 Franse kazen met appelstroop en noten-vijgenbrood
€ 13,75
   
Tropisch fruit
Merengue met crème van mango, coulis van passievrucht en ananassorbet
€ 10,50
   
Maandmenu dessert
Dessert van het maandmenu
€ 9,00
   
Ons ijs wordt vers gedraaid door Van Swoll en onze kazen worden met zorg geselecteerd door Marcel’s Kaas (Koninginnelaan).  
Restaurant de Heerlijckheyt Het Loo
Volg ons op facebook!
Overzicht sfeerimpressieOverzicht sfeerimpressie
volgende
terug