Lunch |
|
Koude voorgerechten |
|
Carpaccio Rundercarpaccio met Reypenaer kaas, pestodressing en pijnboompitten Supplement eendenlever krullen: € 5,50 |
€ 13,50 |
Vitello tonato “pizza” van vitello tonato, dun gesneden kalfsrosbief met gerookte tonijn, tonijn mayonaise en gefrituurde kappertjes |
€ 14,50 |
Makreel Gebrande makreel filet met tartaar van spekbokking, salade van witlof en chips van zoete aardappel |
€ 12,50 |
Oesters Rauw, per stuk |
€ 3,50 |
Soepen |
|
Wildbouillon Dubbel getrokken wildbouillon met groene kruiden en enoki paddestoelen |
€ 6,95 |
Kerrie kokos Romige soep van kerrie, kokos en limoen met rivierkreeftstaartjes |
€ 6,95 |
Warme voorgerechten |
|
Duivenborst Gebakken duivenborst filet met bloedworst, gebakken appeltjes en stroop van aceto balsamico |
€ 15,75 |
Champignons de Heerlijckheyt In bierbeslag gebakken champignons met drie verschillende sausjes |
€ 9,85 |
Gamba’s Rösti van aardappel en prei met gegrilde knoflook gamba’s, zure room en moluga kaviaar |
€ 13,50 |
Hoofdgerechten vlees |
|
Tournedos Gebakken tournedos met quiche van bospaddenstoelen, rode wijn jus en crème van gele wortel |
€ 29,85 |
Hertenbiefstuk Gebakken hertenbiefstuk met rode kool, stoofpeertje en rode wijn jus |
€ 26,75 |
Duroc Zacht gegaarde procureur van het duroc varken met cassoulet van wang en zwarte bonen |
€ 23,00 |
Supplement eendenlever of kalfszwezerik: € 6,50 Supplement friet of salade: € 3,50 |
|
Hoofdgerechten vis |
|
Dorade kreeft Op de huid gebakken dorade filet met halve canner kreeft, saffraan risotto en kreeftensaus |
€ 27,50 |
Roodbaars Gebakken roodbaars filet met gekonfijte aardappel, roergebakken spinazie en saus van citoen, knoflook en kappertjes |
€ 22,50 |
Twee gangen lunchmenu: 27,95 | |
Lunchsalades |
|
Tapas de Heerlijckheyt Tapas de Heerlijckheyt, tien warme en koude hapjes van de Chef |
€ 17,50 |
Salade geitenkaas Salade met gegratineerde geitenkaas, uitgebakken pancetta, rode biet en geroosterde zonnebloempitten (ook vegetarisch te bestellen) |
€ 15,25 |
Salade gamba Salade met gegrilde knoflookgamba’s, rivierkreeftstaartjes, wakamé, sesamdressing en kroepoek |
€ 18,75 |
Salade Poisson Luxe vissalade met diverse koude en warme vissoorten van de kaart met rode ui, kappertjes en een gepocheerd scharrelei |
€ 18,75 |
Salade wild Salade met huisgemaakte wildpate, coppa van wildzwijn en hertenham met gebakken paddestoelen en compote van vijgen en vossebessen |
€ 18,75 |
Desserts |
|
Pure chocolade en kers Warm chocolade taartje met amarena kersen, roomijs van oreo koekjes en ganache van pure chocolade en cognac |
€ 10,50 |
Karmozijn peer Gepocheerde karmozijn peer met bavaroise van steranijs, kaneel ijs en chips van peer |
€ 10,50 |
Parade de Heerlijckheyt Parade van Heerlijckheyt desserts |
€ 12,75 |
Mango Bavaroise van mango met mango sorbet ijs en gemarineerde mango met saus van drop |
€ 10,50 |
Kaasplankje Selectie van diverse kaassoorten met appelstroop en noten-vijgenbrood |
€ 13,75 |
Maandmenu dessert Dessert van het maandmenu |
€ 9,25 |
Onze kazen worden met zorg geselecteerd door Marcel’s Kaas (Koninginnelaan). Heeft u een allergie of dieetwensen horen wij dat graag. |