Lunch

 
   

Koude voorgerechten

 
Carpaccio
Rundercarpaccio met Reypenaer kaas, pestodressing en pijnboompitten
Supplement eendenlever krullen: € 5,50
€ 13,50
   
Vitello tonato
“pizza” van vitello tonato, dun gesneden kalfsrosbief met gerookte tonijn, tonijn mayonaise en gefrituurde kappertjes
€ 14,50
   
Makreel
Gebrande makreel filet met tartaar van spekbokking, salade van witlof en chips van zoete aardappel
€ 12,50
   
Oesters
Rauw, per stuk
€ 3,50
   

Soepen

 
Wildbouillon 
Dubbel getrokken wildbouillon met groene kruiden en enoki paddestoelen
€ 6,95
   
Kerrie kokos
Romige soep van kerrie, kokos en limoen met rivierkreeftstaartjes
€ 6,95
   

Warme voorgerechten

 
Duivenborst
Gebakken duivenborst filet met bloedworst, gebakken appeltjes en stroop van aceto balsamico
€ 15,75
   
Champignons de Heerlijckheyt
In bierbeslag gebakken champignons met drie verschillende sausjes
€ 9,85
   
Gamba’s
Rösti van aardappel en prei met gegrilde knoflook gamba’s, zure room en moluga kaviaar
€ 13,50
   

Hoofdgerechten vlees

 
Tournedos
Gebakken tournedos met quiche van bospaddenstoelen, rode wijn jus en crème van gele wortel 
€ 29,85
   
Hertenbiefstuk
Gebakken hertenbiefstuk met rode kool, stoofpeertje en rode wijn jus
€ 26,75
   
Duroc
Zacht gegaarde procureur van het duroc varken met cassoulet van wang en zwarte bonen
€ 23,00
   
Supplement eendenlever of kalfszwezerik: € 6,50
Supplement friet of salade: € 3,50
 

Hoofdgerechten vis

 
Dorade kreeft
Op de huid gebakken dorade filet met halve canner kreeft, saffraan risotto en kreeftensaus
€ 27,50
   
Roodbaars 
Gebakken roodbaars filet met gekonfijte aardappel, roergebakken spinazie en saus van citoen, knoflook en kappertjes
€ 22,50
   
Twee gangen lunchmenu: 27,95  
   

Lunchsalades

 
Tapas de Heerlijckheyt 
Tapas de Heerlijckheyt, tien warme en koude hapjes van de Chef
€ 17,50
   
Salade geitenkaas 
Salade met gegratineerde geitenkaas, uitgebakken pancetta, rode biet en geroosterde zonnebloempitten (ook vegetarisch te bestellen)
€ 15,25
   
Salade gamba 
Salade met gegrilde knoflookgamba’s, rivierkreeftstaartjes, wakamé, sesamdressing en kroepoek
€ 18,75
   
Salade Poisson
Luxe vissalade met diverse koude en warme vissoorten van de kaart met rode ui, kappertjes en een gepocheerd scharrelei
€ 18,75
   
Salade biefstuk
Salade met oosterse biefstukreepjes, gebakken paddenstoelen, huisgemaakte atjar en krokante ui
€ 18,75
   

Desserts

 
Pina colada 
Panna cotta van kokos met gemarineerde ananas en ijs van pina colada
€ 10,50
   
Witte chocolade sinaasappel
Mousse van witte chocolade en sinaasappel met dragon merengue en sorbet van pompoen
€ 10,50
   
Parade de Heerlijckheyt
Parade van Heerlijckheyt desserts
€ 12,75
   
Cheesecake 
Cheesecake van honing en walnoten met malaga ijs en compote van kweepeer en kaneel
€ 10,50
   
Kaasplankje
Selectie van diverse kaassoorten met appelstroop en noten-vijgenbrood
€ 13,75
   
Maandmenu dessert
Dessert van het maandmenu
€ 9,25
   
Onze kazen worden met zorg geselecteerd door Marcel’s Kaas (Koninginnelaan).
Heeft u een allergie of dieetwensen horen wij dat graag.
 
Restaurant de Heerlijckheyt Het Loo
Overzicht sfeerimpressieOverzicht sfeerimpressie
volgende
terug