Terrasmenu

 
Reserveren is - in verband met Covid-19 - verplicht en kan via ons mailadres info@heerlijckheyt.nl of telefonisch via (055) 521 39 97. Een reservering is pas definitief na bevestiging. Aan een tafel mogen maximaal 2 gasten op 1,5 meter afstand plaatsnemen. Als u uit hetzelfde huishouden komt, mag u met meer mensen aan een tafel zitten, op minder dan 1,5 meter afstand.
Ook kunt u nog steeds tot 18.00 uur gerechten van ons afhaalmenu bestellen en tot 19:00 uur ophalen, zie deze pagina voor ons afhaalmenu.
 
   

Voorgerechten

 
Gerookte botervis / krokante Gamba / Dragonmayonaise / Venkelsalade
of
Steak tartaar / Pocheer eidooier / Pically / desem
of
Buffelmozzarella / Quinoa / Cherry tomaat / Zwarte knoflookmayonaise

€ 12,50


€ 12,75

€ 10,85

   

Hoofdgerechten

 
Kabeljauwfilet / Parelgort / Rode pestosaus
of
Runder bavette / Aardappel duchesse / Paddenstoelen / Rode wijn jus
of
Kruidenrisotto / Krokante paddenstoelen / quiche spinazie blauwe kaas
€ 23,75


€ 24,75

€ 18,75
   

Nagerechten

 
Bavarois karamel peer / Roomijs / Gezouten karamel
of
Selectie van Europese kazen met garnituur
of
Mousse chocolade, framboos / sorbet rood fruit
€ 10,50

€ 10,25

€ 10,50
   
3-gangen menuprijs: € 37,50  
   
Champignons/Bierbeslag/ Drie koude sausjes € 10,00
Rundercarpaccio/Reypenaer/Pijnboompitten//Pestodressing € 14,00
   
Franse uiensoep/Kaasstengel € 6,95
Aspergesoep/Beenham/Peterselie € 6,95
   

Salades

 
Geitenkaas/Spek/Rode biet/Walnoten/Honing € 17,50
Asperges/Beenham/Scharrelei € 18,50
Vis/Gerookte zalm/Rilette kabeljauw/Gamba’s € 19,85
   
Tapas de Heerlijckheyt
10 stuks/Vis/Vlees/Vega/Koud/Warm
€ 18,50
   
Borrelplank 
Bitterballen/Gamba/Parmaham/Oude Reypenaer/Blauwschimmelkaas/Gemengde Noten/Zoete olijven
€ 11,00 p.p.

 

 

Restaurant de Heerlijckheyt Het Loo
Overzicht sfeerimpressieOverzicht sfeerimpressie
volgende
terug